27 C
București
miercuri, 27 septembrie 2023 - 14:56
No menu items!

Un bărbat care susţine că a furat taragotul lui Dumitru Fărcaş s-a predat

spot_img

Bărbatul a furat dintr-un microbuz parcat în faţa Ateneului Român acordeonul şi taragotul interpretului

 dumitru-farcas-1

Un bărbat care susţine că a furat taragotul lui Dumitru Fărcaş, dintr-un autobuz parcat în faţa Ateneului Român, s-a predat, miercuri dimineaţă, la Secţia 1 Poliţie, au declarat oficiali din Poliţie.

Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, le-a spus poliţiştilor de la Secţia 1 că, în 31 mai, a furat dintr-un microbuz parcat în faţa Ateneului Român acordeonul şi taragotul lui Dumitru Fărcaş, precizează sursele citate.

Bărbatul a mai spus că era singur când a furat instrumentele artistului, însă poliţiştii au vizionat imagini surprinse de camerele de supraveghere din zona Ateneului Român şi au stabilit că la furt au participat trei persoane, acestea fiind identificate, conform surselor citate.

Celelalte două persoane suspectate în acest caz sunt căutate de judiciariştii Poliţiei Sectorului 1.

Taragotul lui Dumitru Fărcaş a fost vândut de hoţi cu 100 de lei unui bărbat care a susţinut, iniţial, că a găsit instrumentul într-un parc din zona Basarab, în timp ce alerga într-un parc, au declarat surse din Poliţie, care au precizat că anchetatorii au recuperat şi acordeonul furat.

Interpretul Dumitru Fărcaş şi-a recuperat, marţi dimineaţă, taragotul care i-a fost furat la Bucureşti, instrumentul fiind adus cu trenul la Cluj-Napoca de către un poliţist care i l-a predat artistului la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

C.A.