8.6 C
București
duminică, 18 aprilie 2021 - 21:49

Un bărbat a fost prins circulând cu 201 km/h pe un drum naţional

Un sucevean a fost prins circulând cu 201Km/h pe drumul naţional DN 2

radar

Un bărbat din comuna suceveană Dorneşti care a fost prins circulând cu 201 km/h pe drumul naţional DN 2, în judeţul Suceava, a fost sancţionat cu amendă şi i s-a reţinut permisul de conducere.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu, Serviciul Rutier a constatat că viteza excesivă şi depăşirile neregulamentare, alături de indisciplina pietonilor, constituie principalele cauze ale accidentelor rutiere grave.

El a arătat că pentru a depista şoferii care conduc maşinile cu viteză peste cea stabilită prin legislaţie, în ultimele două zile, Serviciul Rutier din IPJ Suceava a organizat acţiuni pentru combaterea excesului de viteză şi a depăşirilor neregulamentare pe DN2 şi DN17.

În urma acestei acţiuni au fost constatate două infracţiuni, au fost date 328 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 92.950 lei, dar au fost reţinute şi 25 de permise de conducere, din care 14 pentru viteză excesivă şi 11 pentru depăşiri neregulamentare.

Între persoanele care au rămas fără permis este bărbatul din comuna suceveană Dorneşti care a fost depistat în timp ce conducea un Audi A4 cu 201Km/h pe drumul naţional DN 2, a precizat Epureanu.

D.M.