15 C
București
duminică, 19 mai 2024 - 1:28
No menu items!

Un bărbat a fost arestat după ce a furat un fragment din maşina în care a murit Paul Walker

spot_img

paul-walker porche

Jameson Witty, un bărbat în vârstă de 18 ani, a fost arestat, fiind suspectat că a furat o parte din capota automobilului Porsche Carrera, în care actorul Paul Walker a murit într-un accident.

Departamentul şerifului din Los Angeles a afirmat, joi, că Jameson Witty a fost arestat la domiciliul său din Tujunga, California, şi că un al doilea suspect urmează să fie arestat, relatează variety.com.

Potrivit anchetatorilor din Santa Clarita, suspectul şi celălalt complice au furat un fragment din capota automobilului, care se afla într-un camion de tractare, în timp ce autovehiculul oprise la culoarea roșie a semaforului.

Un mandat de percheziţie a fost emis pentru o adresă din Canyon Country, în apropiere de regiunea Valencia, din Santa Clarita, unde a avut loc accidentul de automobil în care şi-au pierdut viaţa Paul Walker şi prietenul său Roger Rodas, aflat la volan în momentul impactului.

Actorul Paul Walker, devenit celebru graţie rolurilor din seria “Furios şi iute/The Fast and The Furious”, a murit, sâmbătă, în urma unui accident de maşină.

Paul Walker, în vârstă de 40 de ani, era pasager într-un autoturism Porsche condus de un prieten al său. Şoferul a pierdut controlul autovehiculului, maşina a ieşit de pe carosabil, s-a lovit de un stâlp şi a fost imediat cuprinsă de flăcări. Ambii pasageri au fost declaraţi morţi la sosirea echipajelor de salvare.

Actorul american a devenit celebru graţie rolurile din seria “Furios şi iute/The Fast and The Furious” (2001, 2003, 2009). El a apărut şi în “The Fast and The Furious 6″, care a fost lansat anul acesta, în luna mai.

Paul Walker şi-a început cariera de tânăr, fiind protagonistul mai multor reclame. În 1986, el a debutat într-un rol în filmul “Monster in the Closet”. Au urmat numeroase roluri în seriale TV, precum “Highway to Heaven”, “Throb” sau “Tânăr şi neliniştit”. Începând din 1998 primeşte tot mai multe roluri în filme: “Varsity Blues” (1999), “The Skulls” (2000),  Timeline (2003), “Flags of Our Fathers” (2006).

D.M.