1.3 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021 - 4:40
No menu items!

Un bărbat şi o femeie, căutaţi după ce au jefuit o benzinărie din Alba

spot_img

masina-de-politie

 

Un bărbat şi o femeie sunt căutaţi de poliţiştii din Alba după ce, în noaptea de joi spre vineri, au jefuit o benzinărie din localitatea Vama Seacă, lovindu-l şi imobilizându-l pe vânzător, apoi furând circa 2.000 de lei, un televizor, ţigări şi alte bunuri.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Alba, un bărbat şi o femeie au intrat, în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 3.00, într-o benzinărie din localitatea Vama Seacă, comuna Hopârta, unde l-au agresat şi l-au imobilizat pe angajatul staţiei, după care au furat mai multe bunuri.

Din primele cercetări făcute de poliţişti a reieşit că cei doi suspecţi se deplasau cu un autoturism înmatriculat în Ilfov, iar la benzinărie au comandat mai multe produse din magazin, apoi l-au lovit cu pumnul în faţă pe vânzător şi l-au imobilizat.

Suspecţii au furat din casa de marcat suma de aproximativ 2.000 de lei, un televizor, o unitate de calculator, un telefon fix şi mai multe pachete cu ţigări.

O echipă de poliţişti de investigaţii criminale şi criminalişti de la Poliţia Alba încearcă să identifice şi să îi prindă pe cei doi suspecţi.

A.V.