4 C
București
duminică, 28 noiembrie 2021 - 1:45
No menu items!

Un avion s-a prăbuşit în Maramureş: Un bărbat a murit şi altul a fost rănit. UPDATE

spot_img

Victima nu a rezistat la manevrele de resuscitare ale medicilor

 avion

UPDATE Potrivit publicației Infomm.ro, în accidentul aviatic a fost implicată o aeronavă de mici dimeniuni, de şcoală şi antrenament, Ikarus, pilotată de instructorul în aviaţie Stefan Fazekaş, din Satu Mare. Alături de acesta se afla un tânăr din Sighetu Marmaţiei, pasionat de aviaţie, Lucian Corneau. Se pare că pilotul a suferit un stop cardio respirator, motiv pentru care acesta a pierdut controlul aeronavei. Pilotul a decedat.

 

Un bărbat a murit şi altul a fost rănit, sâmbătă seară, după ce avionul ultrauşor în care se aflau s-a prăbuşit pe un câmp din apropiere de localitatea Copalnic Mănăştur, judeţul Maramureş, potrivit Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Maramureş, Cornel Băbuţ, apelul privind prăbuşirea avionului a fost primit sâmbătă, în jurul orei 17.40.

În urma impactului cu solul, cei doi bărbaţi au fost răniţi, unul dintre ei, aflat în stare mai gravă, fiind resuscitat de medicii ajunşi la faţa locului. După aproximativ 40 de minute, manevrele de resuscitare în cazul bărbatului au fost oprite, acesta fiind declarat decedat.

Celălalt bărbat are numeroase traumatisme, fiind transportat la spital. La locul accidentului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri şi ambulanţe.

S.Z.