-3.6 C
București
luni, 24 ianuarie 2022 - 9:43
No menu items!

Un avion prăbușit în Indonezia transporta saci cu bani. Autoritățile au găsit epava

spot_img

Cei 420.000 de euro aflați la bord urmau să fie distribuți familiilor sărace din Papua

Avionul ATR 42 prăbușit duminică într-o regiune muntoasă din Indonezia cu 54 de persoane la bord transporta 6,5 miliarde de rupii (420.000 euro), pentru a fi distribuiți familiilor sărace din provincia Papua (est), a anunțat luni un responsabil, relatează AFP.

“Patru dintre angajați escortau fondurile”, a declarat Haryono, șeful postului din Jayapura, precizând că banii erau în patru saci.

Epava avionului companiei indoneziene Trigana Air, care a pierdut contactul cu turnul de control deasupra provinciei Papua, în estul Indoneziei, a fost găsită în districtul Oktabe, a anunțat un responsabil din ministerul indonezian al transporturilor.

Avionul a decolat duminică de pe aeroportul Sentani, din Jayapura, capitala provinciei Papua, cu destinația Oksibil, și a dispărut de pe ecranele radarelor la aproximativ 12 minute după ce ceruse permisiunea de coborâre pentru aterizare, în timp ce condițiile meteo erau nefavorabile. Avionul turbopropulsor transporta 44 de adulți, 5 copii și 5 membri ai echipajului.

R.D.