10.1 C
București
sâmbătă, 16 octombrie 2021 - 4:02

Un autocar s-a răsturnat pe DN6: șase răniți, între care și un copil

spot_img

Şase persoane, între care şi un copil, au fost rănite, duminică după-amiază, după ce autocarul în care se aflau s-a răsturnat pe DN 6, în dreptul localităţii Băile Herculane, din cauza şoferului care nu a păstrat distanţa faţă de maşina din faţa sa. Victimele au fost transportate la spitalul din Orşova.

Accidentul s-a produs pe DN 6, după ce, potrivit poliţiştilor, şoferul autocarului care efectua o cursă regulată de la Timişoara către Drobeta Turnu Severin nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de un autoturism din faţa sa. În momentul în care autoturismul a virat la stânga de pe DN 6 către Băile Herculane, şoferul autocarului a încercat să evite coliziunea şi a pierdut controlul volanului, iar autovehiculul s-a răsturnat pe partea dreaptă.

La faţa locului, au ajuns mai multe echipaje de ambulanţă din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi şi Caraş- Severin, care au preluat şase victime. Primele informaţii arată că între răniţi ar fi şi o fetiţă care a suferit o fractură.

Potrivit comisarului şef Dan Bortiş, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, victimele au fost rănite uşor, acestea fiind transportate la spitalul din Orşova pentru îngrijiri medicale.

În autocar se aflau 35 de persoane, iar autovehiculul aparţine unei firme de transport din Drobeta Turnu Severin.

Circulaţia rutieră în zona în care s-a produs accidentul nu a fost afectată.