6.4 C
București
luni, 25 octombrie 2021 - 23:58

Un american trăieşte într-un avion – FOTO

spot_img

Avion 1

Când vedeţi pentru prima dată fotografia, probabil vă gândiţi ca un avion de pasageri a aterizat, miraculos cu bine, în pădure, însă, de fapt, este casa pe care şi-a dorit-o un american, Bruce Campbell. Bărbatul din Oregon nu doar iubeşte avioanele, ci trăieşte într-unul.

După ce a cumpărat un Boeing 727-200 cu 100.000 dolari, Bruce l-a mutat în parcela sa din pădurile din Oregon, USA, și l-a parcat acolo. După ce l-a fixat bine, s-a apucat să îl transforme într-o casă de locuit, lăsând partea exterioară aşa cum era. Intrarea a făcut-o în spatele avionului.

Avion 2

În loc să transforme interiorul de 100 metri pătraţi într-o locuinţă modernă, Campbell a ales să lase o mare parte a echipamentului neschimbat. El foloseşte cârlinga ca şi camera de citit şi chiar a instalat un monitor pentru calculatorul său în mijlocul panoului de comandă.

Avion 3

Aşa cum nu există casă fără o baie, nici asta nu putea fi altfel, aşa că el a lăsat toaleta originală a avionului pe care a extins-o. A reuşit să transforme avionul într-o casă primitoare, iar cea mai uluitoare renovare o reprezintă podeaua transparentă: podeaua originală a fost scoasă şi înlocuită cu panouri transparente, care permit oaspeţilor să vadă cablurile de control care pleacă din carlingă, spre aripi şi coada avionului.

Pentru depozitare, Campbell are suficient loc – cala avionului, iar aripile le foloseşte ca terase.

Americanul se mândreşte că a reuşit să îşi transforme pasiunea în ceva atât de concret şi util.

C.A.