18.2 C
București
duminică, 2 octombrie 2022 - 4:21
No menu items!

VIDEO. Un alt videoclip cu prim-ministrul Finlandei petrecând, a fost divulgat. La cererea publicului, Sanna Marin a făcut un test antidrog

spot_img

Șefa guvernului finlandez, Sanna Marin, a anunțat vineri, 19 august, că a făcut un test antidrog, după apariția videoclipurilor în care petrece alături de prieteni, relatează BBC.

Sanna Marin, prim-ministrul Finlandei, se confruntă cu reacții negative din cauza unui videoclip care o arată cântând și dansând la o petrecere privată. Însă tânăra de 36 de ani spune că nu are de ce să-și ceară scuze: „Am dansat, am cântat și am petrecut – lucruri perfect legale”

”În ultimele zile au existat acuzații publice destul de grave că am fost într-un spațiu în care se consumau droguri sau că eu consumam droguri. Consider aceste acuzații ca fiind foarte grave și, deși cred că cererea unui test antidrog este nedreaptă, pentru propria mea protecție juridică și pentru a lămuri orice îndoială, am făcut astăzi un test antidrog, iar rezultatele vor veni săptămâna viitoare. Niciodată în viața mea nu am consumat droguri”, a spus Sanna Marin în cadrul unei conferințe de presă.

Aventurile primului ministru finlandez continua. Noi imagini dansând cu un bărbat au fost facute publice

„Sanna Marin s-a ghemuit și a dansat intim în brațele străinilor într-un pub faimos”

Sanna Marin a lăsat un bărbat să o sărute pe gât în ​​timp ce ea și-a sărbătorit căsătoria cu soțul ei în urmă cu doar 3 săptămâni.

Șefa guvernului finlandez, în vârstă de 36 de ani, a mai spus că, în urma petrecerii, nu i-a fost afectată capacitatea de a-și îndeplini sarcinile oficiale și că ar fi plecat dacă ar fi fost nevoie să se întoarcă la muncă.

D.Constantin