5.4 C
București
marți, 30 noiembrie 2021 - 1:49
No menu items!

Un album de jazz pe care Lady Gaga l-a înregistrat împreună cu Tony Bennett, lansat în septembrie. VIDEO

spot_img

Albumul de jazz – intitulat “Cheek to Cheek”, va fi lansat pe 23 septembrie

gaga_bennett

Un album de jazz, intitulat “Cheek to Cheek”, pe care Lady Gaga l-a înregistrat împreună cu Tony Bennett va fi lansat pe 23 septembrie, potrivit  today.com.

Îmi place modul în care cântă“, a declarat Bennett despre Lady Gaga. La rândul ei, cântăreața a spus: “Colaborarea a fost atât de frumoasă, este atât de natural să cânt cu Tony“.

Aceasta nu este prima dată când cei doi lucrează împreună – în 2011, au colaborat prima dată pentru albumul lui Tony Bennett “Duets II”.

Însă munca la albumul “Cheek to Cheek” a fost cea care a determinat-o pe Lady Gaga să îşi facă un nou tatuaj.

L-am rugat pe Tony să schiţeze o trompetă pentru mine, iar el a decis să schiţeze trompeta lui Miles Davis – o trompetă simbol. Am decis să îmi fac un tatuaj pentru că mi-a plăcut foarte mult“, a declarat Lady Gaga.

Pe albumul “Cheek to Cheek”, fanii vor putea asculta atât melodii cântate în duet, cât şi solo-uri. Printre melodiile de pe album se numără “It Don’t Mean a Thing (If It Ain’t Got That Swing)” “Sophisticated Lady” şi “Lush Life”.

De asemenea, cei doi au lansat deja un videoclip pentu piesa “Anything Goes”, primul single de pe album.

“Anything Goes” este disponibil pe iTunes.

Lady Gaga a devenit celebră datorită unor piese precum “Bad Romance” şi “Poker Face”, dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi al provocărilor – în special vestimentare. Printre altele, a fost recompensată cu cinci Grammy Awards şi 13 MTV Video Music Awards.

Tonny Bennett este considerat o legendă a muzicii jazz, printre ale cărui cântece de succes se numără “I Left My Heart in San Francisco” şi “Rags to Riches”. Cântăreţul american a devenit, în 2011, la vârsta de 85 de ani, cel mai în vârstă artist ajuns pe primul loc în topul Billboard al vânzărilor de albume din SUA, graţie albumului de duete – “Duets II” -, pe care l-a întregistrat cu alte vedete.

D.M.