3.9 C
București
miercuri, 8 decembrie 2021 - 11:05
No menu items!

Un adolescent a fost înjunghiat mortal de mama sa

spot_img

acces interzis

Un adolescent în vârstă de 16 ani din Paşcani care încerca să aplaneze un conflict între părinţii săi a murit după ce a fost înjunghiat cu un cuţit de mama sa.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Iaşi, Anca Vâjâiac, incidentul a avut loc miercuri seară, într-o locuinţă din Paşcani, unde un băiat de 16 ani a intervenit într-un conflict izbucnit între părinţii săi, care erau băuţi.

Femeia a sărit cu un cuţit asupra bărbatului, moment în care băiatul a încercat să îşi apere tatăl şi a fost înjunghiat în zona inimii.

La faţa locului a ajuns o ambulanţă, iar băiatul a fost transportat la Spitalul Municipal Paşcani, unde medicii au încercat timp de câteva zeci de minute să îl resusciteze, fără rezultat însă.

Părinţii băiatului au sunat la 112, spunând că acesta a căzut şi s-a rănit într-o ţeavă, însă în urma cercetărilor poliţiştii au descoperit că adolescentul fusese înjunghiat de mama lui.

Femeia, care este acuzată de ucidere din culpă, a fost reţinută miercuri seară.

Cei doi soţi, cunoscuţi ca fiind consumatori de băuturi alcoolice, mai au doi copii, iar scandalurile dintre ei erau frecvente, femeia ameninţându-l de mai multe ori pe bărbat că îl va ucide, spun poliţiştii.

Femeia lucrează la serele de la marginea Paşcaniului, iar soţul său este angajat al firmei de salubrizare din oraş.

A.V.