-1.4 C
București
sâmbătă, 22 ianuarie 2022 - 22:19
No menu items!

Un şofer a fost prins circulând cu 216 km/h pe autostrada A3

spot_img

radar

Un bărbat, de 46 de ani, din Bucureşti, a fost depistat, duminică, de poliţişti în timp ce conducea cu 216 km/h pe Autostrada Bucureşti – Ploieşti, fiindu-i reţinut permisul pentru 90 de zile şi aplicată o amendă de 850 de lei, informează Poliţia Română.

Duminică, în jurul orei 13.15, poliţiştii Biroului de Poliţie AutostradaBucureşti – Ploieşti (A3) au depistat un bărbat, de 46 de ani, din Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism cu o viteză peste limita maximă admisă. Bărbatul a fost înregistrat cu aparatul radar, la km. 21, pe sensul de mers Bucureşti – Ploieşti, conducând cu o viteză de 216 km/h.

Conform legislaţiei în vigoare, acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 850 de lei. Totodată, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile.

Potrivit sursei citate, în perioada 19 – 21 aprile, cu ocazia Paştelui, aproape 1.600 de poliţişti de la rutieră sunt prezenţi în trafic pentru asigurarea fluenței traficului, combaterea excesului de viteză, prevenirea accidentelor și a ambuteiajelor rutiere, precum și pentru fluidizarea și conntrolul circulației

 D.M.