3.6 C
București
marți, 31 ianuarie 2023 - 16:32
No menu items!

Ultimul „Tonight Show” pentru Jay Leno

spot_img

 Jay-Leno-tonight-show

Jay Leno, legenda televiziunii americane ce a condus timp de aproape 22 de ani emisiunea „The Tonight Show” a postului NBC, părăsește scena, urmând să fie înlocuit de actorul de comedie Jimmy Fallon, relatează AFP.

Jay Leno, în vârstă de 63 de ani ,celebru prin lungile sale monologuri introductive în care-și tachinează invitații, indiferent că sunt oameni politici sau celebrități, a devenit un erou național în Statele Unite.

„Nu sunt trist, este o mare emisiune și sunt foarte bucuros că am reușit să o mențin în topul audiențelor”, declară Jay Leno într-un interviu publicat săptămâna aceasta de ediția electronică a cotidianului Los Angeles Times.

 De asemenea, emisiunea va reveni la New York, de unde a fost mutată la Los Angeles în anul 1972, pe vremea când era moderată de o altă legendă a televiziunii americane, Johnny Carson.

Cu cei circa 3,8 milioane de telespectatori, Jay Leno avea cele mai mari cote de audiență, indiferent de vârsta telespectatorilor, depășindu-și la acest capitol rivalii David Letterman, de la CBS, și Jimmy Kimmel, de la ABC.

Înlocuitorul său, Jimmy Fallon, în vârstă de 39 de ani, a moderat „Late Night show”, care urmează în program după „The Tonight Show”.

C.A.