-1.9 C
București
marți, 25 ianuarie 2022 - 21:13
No menu items!

Ultimele cuvinte ale unui copil sirian înainte să moară: „O să-i spun lui Dumnezeu tot”

spot_img

im-gonna-tell-God-everything

„O să-i spun lui Dumnezeu tot.” Acestea au fost ultimele cuvinte ale unui copil sirian în vârstă de trei ani înainte de a muri, scrie publicaţia americană “World Observer”.

Veridicitatea poveştii care însoţeşte fotografia este greu de verificat, dar aceasta ilustrează, oricum, durerea şi suferinţele existente în Siria la ora actuală.

Multor jurnalişti le-ar plăcea să afirme că acest fapt a fost posibil fiindcă președintele Bashar al-Assad este un criminal cu sânge rece. Acest lucru est pe jumătate adevărat. Asemenea altor lideri guvernamentali, el s-a implicat în război , ceea ce a condus la moartea a zeci de mii de oameni și la strămutarea a peste un milioni de sirieni care acum locuiesc în tabere pentru refugiați.

Acesta este rezultatul inevitabil al unui război sub acoperire purtat de SUA, Israel și alte țări sunnite, precum Qatar și Arabia Saudită. Interesele noastre în a lua în jos pe dictatorul sirian al-Assad sunt toate despre geo-politică. Interesul Statelor Unite ale Americii de a lua puterea din mâinile dictatorului al-Assad, este motivat în totalitate de geo-politică.

Scoaterea Siriei din schemă înseamnă neutralizarea influenţei Iranului din acea zonă. S-a ajuns atât de departe încât Al-Qaeda luptă pe aceeași baricadă cu guvernul Statelor Unite, iar Bashar al-Assad și guvernul său luptă împotriva al-Qaeda, susține publicația menționată.

Din nefericire, sirienii sunt victime nevinovate ale acestui război ascuns de proporţii masive pentru preluarea controlului asupra zonei.

C.A.