24.2 C
București
luni, 25 septembrie 2023 - 0:07
No menu items!

Ultimele apariții ale vedetelor și copiii lor

spot_img

Se pare că gentica funcționează foarte bine și în cazul vedetelor de la Hollywood, acestea având copii care le seamănă izbitor. Iată câteva exemple dintre cele mai recente apariții ale copiilor de vedete:

Julianne Moore a fost însoțită la ultimul show de moda, cel al lui Reed Krakoff, de către fiica sa, Liv, în vârstă de 11 ani. Aceasta îi seamăna leit, moștenind părul roșu ca focul al mamei sale, dar și pasiunea pentru modă.

Julianne Moore, în vârstă de 52 de ani, spune ca nu e niciodată prea devreme sa își ducă fiica la astfel de evenimente, deoarece ea este foarte interesată de modă, după cum se vede și în hainele pe care le poartă.

Fetița în vârstă de 7 ani a Angelinei Jolie și al lui Brad Pitt, Shiloh, are părul blond și seamana foarte bine cu tatăl sau. Aceasta a fost surprinsă, zilele trecute, alături de mama sa, pe aeroportul din Sydney, unde Angelina Jolie urmează să înceapă filmările la filmul „Unbroken”.

Ea s-a întors pe platourile de filmare după ce a suferit o dublă mastectomie la începutul acestui an.

Acum, se pare că Jolie își pune iar în mișcare cariera profesională, deoarece a fost surprinsă  căutând locații pentru noul ei proiect în Australia.

O alta asemanare izbitoare mama celebra-fiica superbă o întâlnim la Reese Witherspoon și fiica ei, Ava. Tânăra domnișoară, care a împlinit de curând 14 ani, a fost surprinsă la începutul săptămânii alături de mama ei şi de fratele ei, Tennessee James (cel de-al treilea copil al lui Reese şi primul cu actualul ei soţ, Jim Toth), la cumpărături în L.A. şi nu putem să nu ne declarăm absolut uimiti de asemănarea cu celebra ei mamă.

E.T.