2.8 C
București
sâmbătă, 3 decembrie 2022 - 8:20
No menu items!

Ultima eclipsă de Lună până în 2025 și resursele vieții

spot_img

Dezideriu

Iată-ne ajunși la ultima eclipsă totală de Lună de aici până în 2025, o Lună Plină în constelația Taurului. Și dacă în mod normal puteam să punctăm la capitolele stabilitate, mâncare, bani, valoare și alte asemenea teme profund spirituale, de data asta apare în peisaj și Uranus, patron al tuturor surprizelor pe care nu le caută nimeni niciodată, dar care apar pentru că ființa umană are tendința să băltească în propria ignoranță și e nevoie de un element excentric în viața asta.

Sigur, pentru cei familiarizați cu astrologia, prezența lui Uranus aici nu mai este o surpriză, că e aici deja de ani de zile și pare că nu mai pleacă. Pentru cei care nu sunt familiarizați, încercați să vorbiți cu nativi sau ascendenți din zodia Taur și să îi întrebați cum se simt și câte ieșiri din zona lor de confort atât de îndrăgită au avut în ultimii ani de viață. O să vă zică ei mai multe și mai relevante.

În schimb, pentru că trebuie să punem toată ideea asta într-un context, așa cum în general e bine să o facem, nu doar când vorbim despre zodii și planete, o eclipsă de Lună este, de obicei, asociată cu diverse fluctuații puternice în tot ce înseamnă sfera voastră emoțională. Evident, nu a mea, că doar voi aveți sentimente, eu am sticle cu whisky. Tradițional, eclipsele de Lună sunt asociate și ele (la fel ca cele de Soare) cu tot ce e mai rău și chiar sunt curios cine se transformă în vârcolac de data asta, ca să mai adauge la fundația de mituri și legende cu care să ne lăudăm și data viitoare când nu vine Elon Musk la noi în țară.

Uranus în Taur a schimbat niște paradigme și niște idei referitoare la ce înseamnă materia. De la cum ne-am digitalizat majoritatea tranzacțiilor financiare, la apariția acelor elemente pe care le cunoaște toată lumea așa de bine (mai puțin eu), criptomonedele, la felul în care ne raportăm la resursele de bază ale societății civilizate – petrolul, gazele și alte daruri ale pământului, asociate tradițional cu zodia Taur. Apoi vorbim despre curentul electric, energia, piața reglementată, elemente asociate tradițional cu Uranus și energia Vărsătorului. Și pentru că asocierea nu este foarte complicată, o eclipsă lângă toate aceste elemente poate declanșa niște surprize și nu doar din categoria ”ne-a luat iarna prin surprindere, cine se aștepta să fie ger în noiembrie sau întuneric noaptea?!”. Și ca să împăcăm și zodia Taur, nu am făcut nicio referire la mâncare, hrană și inflația aferentă care jur că s-a făcut pâinea feliată 10 lei. Voi ați văzut?!

Bun, și ca să nu mai lungim delirul ăsta (ne)mistic, legenda spune că pe o Lună Plină s-ar putea să nu simțiți nevoia de somn prea mult, deci nu forțați aiurea, mâncați cât simțiți că e nevoie, nu ca să vă rostogoliți prin Nordului sau centru, beți (și) apă și încercați să nu spargeți bani aiurea. Decât dacă mă vedeți prin oraș și vreți să dați de băut. Atunci e ok, aveți dezlegare să spargeți bani aiurea.

#pwp

#dezideriu