17.1 C
București
vineri, 7 octombrie 2022 - 11:23
No menu items!

Uleiuri esenţiale pentru frumuseţea tenului

spot_img

Uleiuri esenţiale pentru frumuseţea tenului

Frumuseţea vine din interior, dar un ten curat şi strălucitor o pun în valoare şi mai mult. Uleiurile aromatice fac minuni pentru ten, beneficiile fiind nenumărate în urma tratamentelor. Uleiurile esenţiale sunt extracte din plante şi nu sunt grase, în ciuda denumirii. Esenţe vegetale, ce conţin vitalitatea plantelor de provenienţă, poartă responsabilitatea efectelor benefice asupra pielii.

Prin conţinutul bogat în fitohormoni, uleiurile esenţiale constituie adevărate tratamente anti-rid sau sebo-regulatoare, hidratând şi regenerând, diminuând excesul de sebum şi iritaţia. Ulei clar sau combinat cu cremă hidratantă, acţionează în profunzime, ţintind cauzele care determină apariţia uscăciunii şi a erupţiilor, a roşeţii şi a iritaţiei. În funcţie de tipul tenului, se recomandă uleiul curator.

Uleiul esenţial de iasomie repară, redă fermitatea şi elasticitatea. Se aplică dimineaţa şi seara, pe faţă şi pe gât, după curăţarea pielii.

Uleiul esenţial de gardenie închide porii. Se aplică dimineaţa şi seara, pe faţă şi pe gât,.

Uleiul esenţial de morcov purifică şi echilibrează, controlând secreţia de grăsime în zona „T”.

Uleiul esenţial de alune hrăneşte, calmează, regenerează, redă elasticitatea pielii şi previne îmbătrânirea pielii. Se aplică seara şi dimineaţa, pe gât, bust şi decolteu, după curăţarea pielii şi se masează uşor până la absorbţie.

Uleiul esenţial de porumb hrăneşte, hidratează, oxigenează şi desensibilizează. Se aplică dimineaţa şi seara, pe faţă şi pe gât, după demachiere şi tonifiere.

C.N.