11.4 C
București
duminică, 24 octombrie 2021 - 22:47

Udrea: PMP va susține un candidat unic al dreptei doar dacă acesta este Cristian Diaconescu

spot_img

Elena Udrea a precizat că, în varianta actuală, PMP va susține candidatul dreptei doar în turul doi al alegerilor prezidențiale

diaconescu udrea

Președintele PMP, Elena Udrea, a declarat, joi, că partidul pe care îl conduce va merge pe varianta unui candidat unic al dreptei la alegerile prezidențiale din toamna acestui an doar în condițiile în care PNL și PDL vor susține candidatul PMP – respectiv pe Cristian Diaconescu.

Nu este exclus, chiar ne-am dori să susținem un singur candidat al dreptei, dar asta înseamnă ca PDL și PNL să susțină candidatul nostru“, a declarat Elena Udrea.

Ea a preciza, într-o conferință de presă, că în varianta actuală PMP va susține candidatul dreptei doar în turul doi al alegerilor prezidențiale. “Dacă candidatul nostru nu ar intra în turul 2, atunci evident că vom susține candidatul dreptei. Dacă, în schimb, candidatul nostru va intra în turul 2, atunci este normal ca celelalte partide de dreapta să susțină candidatul PMP“, a menționat Udrea.

Această fuziune, alianță între PNL și PDL s-a făcut pe un proiect anti-președinte. Culmea: cei mai opozanți față de Traian Băsescu sunt cei de la PDL. Și s-a făcut cu excluderea sau marginalizarea electoratului PMP și a electoratului președintelui Traian Băsescu. Ca urmare, PMP merge pe drumul său, care înseamnă inclusiv să aibă în turul 1 măcar propriul candidat.

Elena Udrea
președintele PMP

D.M.