17.2 C
București
vineri, 22 octombrie 2021 - 13:11

Udrea: Încurajez tinerele frumoase să facă politică, deşi vor fi jignite de Ponta şi alţi misogini

spot_img

Udrea_Elena_mar

Deputatul Elena Udrea a declarat, luni, că încurajează toate tinerele femei frumoase să facă politică şi să nu se descurajeze de faptul că “vor fi jignite din când în când de Victor Ponta sau de alţi misogini“.

Încurajez toate tinerele femei care au ales să vină în Mişcarea Populară pentru a face politică, pe tineri, în general, dar în special pe tinerele femei frumoase care vor să aibă o carieră şi vor să facă ceva important în viaţă să aibă încredere şi să facă politică. Faptul că vor mai fi jignite din când în când de Victor Ponta sau de alţi misogini din politică sau din afara politicii nu trebuie să le descurajeze pentru că, uitaţi, mie mi se întâmplă lucrul acesta de zece ani. Sigur, nu mă mai aşteptam după zece ani să mai aud aşa ceva de la un prim-ministru, dar cu toate acestea nu am fost împiedicată să construiesc pentru România.

Elena Udrea

deputat

Elena Udrea a adăugat că a fost un ministru “cu rezultate” şi a făcut lucruri importante pentru oameni.

Deci, încurajez toate tinerele să facă politică, să aleagă Mişcarea Populară, dar, indiferent în ce partid vor să meargă, să aibă încredere că se poate face politică în România, în ciuda domnului Ponta şi a altora ca el“, a adăugat Udrea.

R.D.