1.6 C
București
luni, 6 decembrie 2021 - 9:59
No menu items!

Udrea: Escroci sunt mulţi, e bine ca instituţiile statului să fie cu ochii pe ei

spot_img

Elena Udrea a ţinut să precizeze că din informaţiile apărute deocamdată în cazul Trăşculescu se pare că acesta nu s-a folosit de numele ei, dar s-a plâns că de foarte multe ori a fost invocată în diverse convorbiri, lucru care nu este corect, mai ales dacă vine din partea unor colegi de partid.

“Dacă într-adevăr colegul meu m-a pomenit în această chestiune, atunci este şi regretabil şi supărător pentru mine pentru că nu mă aştept şi de la colegi să facă ceea ce de regulă ştim că fac oamenii şi anume se folosesc de numele persoanelor cu funcţii pentru a crea aparenţa că au influenţă sau putere. Deci numai în situaţia în care acest lucru s-a întâmplat pentru că nu reiese de nicăieri din ce am văzut până acum că numele meu ar fi fost pomenit de dl Trăşculescu. Dacă te aştepţi să fii invocat, ştiu eu, de firme, de oameni de afaceri, se întâmplă adeseori ca miniştri, oameni cu funcţie să fie invocaţi într-un context ca acesta, deci dacă te aştepţi ca acest lucru să se întâmple de la alţii, de la colegi te aştepţi să nu te implice în scandaluri şi să nu-ţi creeze probleme atunci când nu este cazul”, a declarat ea la Parlament, după o scurtă reuniune a grupului PDL la care a participat şi avocatul lui Alin Trăşculescu.

Mituitorul lui Trășculescu a avut contracte cu ministerul Elenei Udrea

De asemenea, Udrea s-a plâns că tot timpul i s-a întâmplat să fie invocată de persoane certate cu legea. ” Vă aduceţi aminte şi de cazul Păsat, când vorbea la telefon ce poate să discute cu ministrul Elena Udrea, dar nu numai colegii, din păcate (…), chiar nu cred că este corect faţă de mine să fiu tot timpul implicată fără voia mea şi fără vreo vină în situaţii ca acestea, dar se întâmplă ca din partea celor care vor să obţină avantaje pur şi simplu doar prin vehicularea unor nume. Vedeţi, escroci sunt mulţi şi m-am întâlnit cu atât de mulţi escroci în cariera mea încât spun că e foarte bine că instituţiile statului sunt cu ochii pe ei, dar dacă situaţii ca acestea neplăcute se creează de către oamenii care-ţi sunt în preajmă, atunci cred că e mai trist şi mai grav. Încă o dată spun: nu vorbesc de dl Trăşculescu pentru că din câte am văzut nicăieri din ceea ce a apărut până acum nu reiese că ar fi folosit numele meu”, a adăugat ea.