1.6 C
București
luni, 6 decembrie 2021 - 12:38
No menu items!

UDMR nu renunță la Rozalia Biro pentru a fi numită în Guvern

spot_img

Victor Ponta își menține și el propunerea

biro_rozalia

UDMR nu renunță la nominalizarea Rozaliei Biro pentru funcţiile de vicepremier şi ministru al culturii. De altfel, și premierul Victor Ponta își menține această propunere, în ciuda intenției lui Traian Băsescu de a o respinge.

„UDMR menţine nominalizarea Rozaliei Biro pentru funcţiile de vicepremier şi ministru al culturii”, a precizat Biroul de Presă al UDMR pentru Mediafax.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, referitor la nominalizările transmise de premier pentru funcţiile de ministru al Culturii şi ministru delegat al Bugetului, că le consideră „nepotrivite”, ceea ce nu înseamnă că astăzi le-a şi respins.

El a precizat că îi transmite public premierului Victor Ponta „rugămintea ca, până marţi – miercuri, poate se gândeşte la alte soluţii” privind nominalizările pentru Cultură şi Buget, „care să fie reprezentative pentru Guvernul României”.

Traian Băsescu a  explicat că nu ar vrea ca ministrul culturii din România să fie urmărit de poveştile cu copiii bipezi, care arată neînţelegerea deplină a limbii române.

Valeriu Motoc