1.3 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021 - 2:07
No menu items!

Ucis pentru o strachină cu mâncare

spot_img

Un bărbat  de 44 de ani, care trăia  pe stradă, a fost ucis, luni, în Bucureşti, de un alt om fără casă. Acesta din urmă l-a înjunghiat în spate, în urma unui conflict pentru o porţie de mâncare. Incidentul a avut loc în jurul orei 16.00, în sectorul 1, în apropiere de sediul Secţiei 2 de Poliție.

Conform anchetatorilor, un echipaj de Poliţie a fost sesizat de un trecător care a anunţat că la intersecţia străzilor Bibescu-Vodă şi Neagoe-Vodă se află o persoană înjunghiată. La faţa locului au venit două echipaje SMURD, care, după ce i-au acordat victimei primul ajutor, au transportat-o la Spitalul Floreasca.

Între timp, mai multe echipaje ale Secţiei 2 au pornit în căutarea agresorului, acesta fiind reţinut în mai puţin de o jumătate de oră, în zona Băneasa, imediat după ce a coborât dintr-un autobuz al liniei 131. Cu el era și concubine lui.
Condus la sediul Poliţiei Capitalei, agresorul, care are 44 de ani, a povestit anchetatorilor că cearta a izbucnit din cauza unei porţii de mâncare.

În timp ce acesta era audiat de poliţiştii Serviciului Omoruri, victima sa, care avea tot 44 de ani, a decedat la Spitalul Floreasca. Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de omor.

D.M.