10.9 C
București
luni, 25 octombrie 2021 - 20:30

Ucigașul educatoarei din București, arestat preventiv. Urmează să fie expertizat psihiatric

spot_img

Bărbatul acuzat că a ucis-o pe educatoarea din București a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Arma crimei a fost găsită în mașina acestuia, analiza ADN confirmând faptul că avea pe ea sângele femeii.

Presupusul criminal nu a scos o vorbă de când a fost reținut, însă anchetatorii au strâns suficiente probe, iar judecătorii au emis mandatul de arestare pe numele acestuia.

„În fața organelor de cercetar penală, cât și în fața instanței, inculpatul Faur Valentin s-a prevalat de dreptul la tăcere, de dreptul de a nu da nicio declarație. Ce vă pot spune este că împotriva acestuia s-a luat măsura arestării preventive pentru 30 de zile, începând cu data de 17 august 2021 până la 15 septembrie 2021. Din discuțiile cu acesta, mi-a creat convingerea că ridică semne de întrebare cu privire la starea sănătății psihice, însă o expertiză medico psihiatrică în acest caz va elucida și acest aspect. Spunea că este supărat. Întrebat fiind de ce este supărat acesta spunea că de situația în care s-a ajuns, declara că au fost probleme de natură conflictuală în familie, au fost emise mai multe ordine de restricție împotriva clientului meu, însă victima și le-a retras. Nu cunoaște motivele pentru care aceasta a renunțat la ordinele de protecție. Era gelos. Spunea că insista să se împace, însă aceasta refuza vehement orice dialog, motivat de faptul că aduce mai puțini bani în casă. Nu știm dacă dumnealui a săvârșit această crimă, dar cert este că avea cheile de la imobil, a intrat cu acordul soției”, a declarat avocata lui Faur, pentru Antena 3.

Apărătoarea acestuia a menționat că bărbatul va fi supus unei expertize psihiatrice pentru a se afla dacă sănătatea psihică a acestuia este afectată.

                                                                                                                   Adina Silav

VIDEO/Criminalul educatoarei din București a fost prins. Unde s-a ascuns timp de patru zile