25.7 C
București
duminică, 26 mai 2024 - 15:55
No menu items!

Ucigașul soțului unei prezentatoare TV din Arad, 14 ani de închisoare

spot_img

Curtea de Apel Timişoara l-a condamnat la 14 ani de închisoare pe arădeanul care şi-a bătut crunt patronul, Valentin Costea, soţul unei cunoscute prezentatoare tv

politie image

Decizia este definitivă, după ce a fost admis apelul familiei victimei la sentința Tribunalului Arad, care îl condamnase la 13 ani de închisoare pe Daniel Dorel Hodiş, de 24 de ani, pe motiv că inculpatul şi-a recunoscut faptele.

Valentin Costea, soţul prezentatoarei tv Diana Costea (Mariş), a fost găsit bătut la serviciu în seara de 5 martie, de un prieten care a sunat imediat la 112. Costea era însă inconştient, căzut pe podeaua atelierului de tuning auto pe care-l deţine, având leziuni grave la cap și după câteva zile a murit la spital.

Poliţiştii şi procurorii sosiţi la faţa locului au stabilit că victima fusese lovită în cap un un corp dur, probabil o bâtă de baseball. Daniel Dorel Hodiş, a fost reţinut a doua zi şi şi-a recunoscut vina în timpul audierilor, dar a motivat că a comis crima ”din sărăcie”. Hodiş a spus că patronul său i-a dat bani împrumut, pe lângă salariu, cu mai multe ocazii, şi că avea nevoie din nou de bani din cauza unor datorii, dar că i-a fost ruşine să-i mai ceară, motiv pentru care a încercat să-l tâlhărească de portofel și telefonul mobil. Tânărul a recunoscut că se droga ”ocazional”.

Diana Costea (Mariş), soția victimei, este prezentatorul principalului jurnal de ştiri de la Televiziunea Arad.