14.1 C
București
duminică, 26 mai 2024 - 8:46
No menu items!

Uber a fost interzis la Cluj Napoca după o sentință în instanță

spot_img

Serviciul Uber a fost interzis în Cluj-Napoca, după o sentință în instanță. A fost luată această măsură ca urmare a unei sentințe a Curții de Apel Cluj.

„Dupa aproape 2 ani, cu sprijinul vostru, al colegilor din Cluj-Napoca si Bucuresti, vine prima victorie! Serviciul Uber este INTERZIS pe raza municipiului Cluj-Napoca! Multumim pe aceasta cale tuturor celor implicati si firmei de avocatura Campan&Timonea SCPA prin av Tania Maria Câmpan pentru modul profesional in care au reprezentat interesele Asociatiei in proces!”, au spus taximetriștii.

Și Uber a avut o reacție pe acest subiect. „Sute de mii de oameni din România se bazează pe Uber pentru drumurile lor zilnice și mii de șoferi câștigă un venit suplimentar prin parteneriatul cu noi. Suntem foarte dezamăgiți de această decizie și vom face apel. Așa cum a declarat și noul nostru CEO, Dara, este nevoie ca serviciile precum Uber să fie reglementate. Prin urmare, vom continua dialogul cu autoritățile, iar între timp facem pași proactivi către un model licențiat.”, anunță Antena 3.

Alex Militaru