3.1 C
București
duminică, 5 decembrie 2021 - 18:45
No menu items!

U Craiova 1948 contestă interdicția pe stadioane primită de Adrian Mititelu Jr

spot_img

Marcel Pușcaș, președintele clubului U Craiova 1948, a anunțat că interdicția pe stadioane primită de Adrian Mititelu Jr.,  va fi contestată, întrucât nu s-a stabilit exact dacă el este cel care a aruncat cu o sticlă cu apă din tribună.

Adrian Mititelu Jr., patronul clubului U Craiova 1948, a primit interdicție pe stadioane timp de un an, din partea Jandarmeriei, după incidentele de la meciul cu Rapid, din etapa a 14-a a Ligii 1.

“E o decizie ciudată, atât timp cât depistarea celui care a aruncat o sticlă cu apă nu e clară și normal, trebuie identificată persoana.

Sunt zece persoane oficiale de la Craiova care au solicitat accesul și dacă persoana identificată nu face parte din acea listă, înseamnă că e o problemă de organizare a meciului, nu e o problemă a clubului nostru.

Precis se va depune o contestație la Jandarmerie.

Să vedem ce spune și Federația, e o problemă de interpretare a regulamentului; nu poți învinui un club dacă nu știi cine a aruncat cu sticla.

Jandarmeria trebuie să spună punctual cine a aruncat sticla”, a spus Marcel Pușcaș.

Jandarmeria Craiova s-a sesizat după incidentele de la Mioveni, orașul în care s-a disputat partida Rapid – U Craiova 1948, și a anunțat că persoana care a aruncat cu sticla din tribună a fost identificată, amendată și suspendată timp de un an de pe stadioane.