30.4 C
București
sâmbătă, 23 septembrie 2023 - 20:23
No menu items!

Twitter va include o nouă funcție

spot_img

Twitter va permite utilizatorilor ascunderea mesajelor persoanelor considerate neinteresante

twitter-10

Twitter va include o nouă funcție care va permite utilizatorilor săi „să ascundă” mesajele publicate de anumite persoane pe care nu le mai consideră interesante, fără ca ei să renunţe complet la urmărirea informaţiilor publicate de acei internauţi.

TWITTER

Funcția, denumită „Mute„, va fi accesibilă în săptămânile viitoare pentru toţi utilizatorii de Twitter pe iPhone, pe Android şi pe site-ul Twitter.com, a anunţat compania, luni, pe blogul său oficial.

În acelaşi fel în care puteţi să cereţi să primiţi notificări pentru a nu rata niciun tweet de pe conturile voastre preferate, veţi putea de acum înainte să cereţi să ascundeţi mesajele acelor utilizatori pe care doriţi să îi urmăriţi mai puţin. «Mute» vă oferă şi mai mult control asupra conţinuturilor voastre pe care le vizualizaţi pe Twitter, permiţându-vă să suprimaţi activităţile unui utilizator.

Paul Rosania

director Twitter

Tweet-urile unei persoane plasată sub „Mute” de un utilizator nu vor mai fi vizibile pentru acesta. Astfel, utilizatorul nu va mai primi nicio notificare despre acea persoană. Însă, persoana plasată sub „Mute” va continua să vadă tweet-urile utilizatorului care a „ascuns-o” şi va putea în continuare să redistribuie, să îl marcheze ca „favorit” şi să răspundă tweet-urilor acestuia.

„Utilizatorul plasat sub funcţia «Mute» nu va şti că l-aţi mascat şi, bineînţeles, veţi putea să îl faceţi din nou vizibil în orice moment”, precizează compania americană.

Rețeaua de socializare Twitter, fondată în anul 2006, numără peste 200 de milioane de utilizatori, care schimbă aproximativ 500 de milioane de mesaje zilnic.

 D.M.