17 C
București
luni, 20 septembrie 2021 - 18:03

Twitter lansează liste personalizate pentru ordonarea mesajelor pe subiecte de interes

spot_img

twitter

Twitter lansează o nouă setare care le va oferi utilizatorilor posibilitatea să ordoneze mesajele în liste personalizate în funcţie de anumite subiecte de interes, potrivit AFP.

Listele personalizate vor afișa tweet-uri într-o ordine aleatorie, mesajele nefiind aranjate după criteriul cronologic cum se întâmplă în mod normal pe platforma Twitter.

“Vom introduce aceste liste personalizate pentru a le permite utilizatorilor să aibă mai mult control în ceea ce privește modul în care tweet-urile sunt organizate şi distribuite pe platforma Twitter”, au anunţat reprezentanţii companiei.

Astfel, atunci când un eveniment sau un subiect va fi foarte comentat pe Twitter, utilizatorii platformei vor avea posibilitatea să creeze o asemenea listă, care va scoate în evidenţă mesajele cele mai importante şi relevante.

De asemenea, mesajele vor putea fi distribuite şi către alţi utilizatori care au ca punct de interes temele de discuţie din lista respectivă.

Potrivit reprezentanților companiei, noua setare va fi implementată  în următoarele zile și va fi disponibilă tuturor utilizatorilor aplicaţiei TweetDeck.

Rețeaua de socializare Twitter a fost fondată în anul 2006, iar până în prezent, peste 100 de milioane de utilizatori au postat în total 300 de miliarde de tweet-uri.

D.M.