22.4 C
București
luni, 20 septembrie 2021 - 16:50

Twitter a reintrodus opţiunea de a bloca anumiţi utilizatori

spot_img

twitter-10

Twitter a reintrodus posibilitatea ca utilizatorii să-i împiedice pe anumiţi “followeri” să îi urmărească pe această reţea. Compania a revenit foarte repede asupra modificării funcţiei, care a provocat un val de proteste, potrivit AFP.

Funcția iniţială de blocare permite utilizatorilor să-i împiedice pe anumiţi “followeri” să le urmărească activitatea pe Twitter.

Funcția modificată, la care Twitter a renunțat, permitea utilizatorilor să-i urmărească pe cei care nu îi doreau printre “followeri” și să redistribuie mesajele acestora pe rețeaua de socializare, însă “ascunzându-le” de utilizatorii care îi blocaseră.

Printre motivele precizate de Twitter pentru a justifica modificarea funcției de blocare, la care a renunţat într-un final, se află dorinţa de nu stârni furia utilizatorilor blocaţi, deoarece schimbarea nu le mai permitea să ştie că au fost blocaţi.

D.M.