4 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021 - 23:16
No menu items!

TVR anunță „filmări grandioase” pentru „Cerbul de Aur”, în ciuda pandemiei (presă)

spot_img

Instituția condusă de Doina Gradea anunță filmări „grandioase” într-un studio – un spațiu închis – la Cerbul de Aur, în ziua în care a fost anunțat al șaselea caz de infectare cu Covid-19 în TVR. Comunicatul nu precizează cum va fi asigurată siguranța participanțilo, scrie Newsweek.

„Anul acesta, proiectul special dedicat  Festivalului Cerbul de Aur este un omagiu adus artiștilor români – compozitori, textieri și vedete, un grandios spectacol de televiziune care va reaminti publicului istoria bogată a festivalului și va promova noua generație de artiști. Va fi un program de televiziune strălucitor în care atât tinerii cât și cei nostalgici vor avea ocazia să asculte muzica românească a tuturor generațiilor.
 
Înregistrările emisiunii Cerbul de Aur 2020 #GENERAȚII au loc într-unul din studiourile TVR în zilele de 28, 29 și 30 iulie”, se arată în comunicatul TVR.

Comunicatul nu face nici o referire la numărul participanților sau la măsurile de protecție, în condițiile epidemiei de coronavirus. Anunțul TVR vine după ce, la 3 iunie, Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune (SRTv), organizator al Festivalului Imternaţional Cerbul de Aur, a luat decizia de a anula ediţia din acest an a evenimentului, ţinând cont de situaţia generată de pandemia COVID-19.

Articolul integral poate fi citit aici.