TVR a câștigat la LOTO

Peste 2,8 milioane euro la 6/49
sursa foto: agenda.ro

Televiziunea Română a câștigat drepturile de difuzare a extragerilor LOTO pentru 363.000 de euro, fără TVA

Peste 2,8 milioane euro la 6/49
sursa foto: agenda.ro

Loteria Română va plăti Societăţii Române de Televiziune peste 1,6 milioane de lei, fără TVA, pentru difuzarea extragerilor loto şi a rezultatelor omologate ale acestora, dar şi pentru autopromovarea acestora.

Conform site-ului de licitații publice, Compania Naţională Loteria Română a atribuit acest contract, prin licitaţie deschisă, SRTv pe 5 martie şi are o durată de 12 luni.

Contractul vizează “servicii de transmisie televizată a tragerilor loto şi a rezultatelor omologate ale acestora, inclusiv transmisia comunicării unor informaţii cu privire la produsele loteristice şi servicii de realizare şi asigurare a pachetului grafic al emisiunii şi ilustraţiei muzicale aferente şi servicii de realizare şi difuzare a unor spoturi de autopromovare a ediţiilor”.

Loteria Română a primit două oferte pentru difuzarea extragerilor loto, însă doar una dintre acestea a fost admisibilă.

La sfârșitul anului trecut, DNA a deschis o anchetă care vizează contractele încheiate între Loteria Română şi firma greacă Intralot. Contractul dintre cele două societăți a fost încheiat în 2003, pe o durată de 10 ani, dar apoi a fost prelungit prin acte adiționale.

M.N.

NICIUN COMENTARIU