9 C
București
duminică, 28 noiembrie 2021 - 23:13
No menu items!

TV-ul Samsung curbat vine și în variantă aurită

spot_img

Televizorul este o operă de artă, spatele acestuia fiind vopsit cu aur

 samsung curbat - aurit

Samsung este unul din pionierii în materie de display-uri, modelul curbat a atras atenția încă de la începutul anului atunci când a fost anunțat, scrie playtech.ro.

Fiind vorba de un produs destinat celor pentru care 10-15 mii de euro reprezintă bani de buzunar și doresc doar să își facă un moft achiziționând un TV Samsung de 78 de inci, acest produs este folosit în promovarea brand-ului.

Există totuși un model care este destinat să atragă atenția și mai mult, un model anunțat împreună cu casa de licitații Christie’s pentru ca aceștia din urmă să îl poată scoată la licitație ulterior.

Televizorul este o operă de artă, la propriu, spatele acestuia fiind vopsit cu aur de către artistul Sun Yong Hong din Coreea de Sud.  Televizorul va fi expus la una din licitațiile de toamnă din Hong Kong pe data de 20 noiembrie, iar venitul obținut de pe urma acestei licitații va fi donat către Orbis, o organizație non guvernamentală care dorește să ofere accesul către tehnologie și facilități de vindecare celor cu probleme de vedere grave.