3.1 C
București
miercuri, 8 decembrie 2021 - 8:46
No menu items!

Turneul mondial susţinut de Beyonce şi Jay-Z are încasări de peste 100 de milioane de dolari

spot_img

Concertele au strâns mai mult de 5,2 milioane de dolari pe seară, iar la fiecare reprezentaţie au fost aproximativ 45.000 de persoane

beyonce-jay-z

Turneul mondial susţinut de cântăreaţa Beyonce şi soţul ei, rapperul Jay-Z, intitulat “On The Run”, are încasări de peste 100 de milioane de dolari până în prezent, potrivit contactmusic.com.

Secţiunea americană a turneului mondial se va încheia miercuri, în San Francisco, California, iar, după aproximativ două luni, “călătoria” celor doi a fost catalogată drept un succes.

Omar Al-Joulani, vicepreşedintele diviziei nord-americane a companiei organizatoare de concerte Live Nation, a declarat pentru publicaţia People că la toate concertele biletele au fost vândute în proporţie de peste 90%.

Concertele au strâns mai mult de 5,2 milioane de dolari pe seară, iar la fiecare reprezentaţie au fost aproximativ 45.000 de persoane.

A fost un succes acest turneu şi suntem încântaţi să avem încasări atât de mari la finalul lui“, a adăugat Al-Joulani.

Beyonce şi Jay-Z vor concerta în cadrul turneului “On the Run” la Paris, pe 12 şi 13 septembrie.

Jay-Z este căsătorit cu Beyonce din 2008, iar împreună au o fiică. Cei doi formează cel mai bogat cuplu din industria muzicală, cu o avere estimată la peste 750 de milioane de dolari.

D.M.