Turneul mondial susţinut de Beyonce şi Jay-Z are încasări de peste 100 de milioane de dolari

Concertele au strâns mai mult de 5,2 milioane de dolari pe seară, iar la fiecare reprezentaţie au fost aproximativ 45.000 de persoane

beyonce-jay-z

Turneul mondial susţinut de cântăreaţa Beyonce şi soţul ei, rapperul Jay-Z, intitulat “On The Run”, are încasări de peste 100 de milioane de dolari până în prezent, potrivit contactmusic.com.

Secţiunea americană a turneului mondial se va încheia miercuri, în San Francisco, California, iar, după aproximativ două luni, “călătoria” celor doi a fost catalogată drept un succes.

Omar Al-Joulani, vicepreşedintele diviziei nord-americane a companiei organizatoare de concerte Live Nation, a declarat pentru publicaţia People că la toate concertele biletele au fost vândute în proporţie de peste 90%.

Concertele au strâns mai mult de 5,2 milioane de dolari pe seară, iar la fiecare reprezentaţie au fost aproximativ 45.000 de persoane.

A fost un succes acest turneu şi suntem încântaţi să avem încasări atât de mari la finalul lui“, a adăugat Al-Joulani.

Beyonce şi Jay-Z vor concerta în cadrul turneului “On the Run” la Paris, pe 12 şi 13 septembrie.

Jay-Z este căsătorit cu Beyonce din 2008, iar împreună au o fiică. Cei doi formează cel mai bogat cuplu din industria muzicală, cu o avere estimată la peste 750 de milioane de dolari.

D.M.

NICIUN COMENTARIU