4 C
București
sâmbătă, 27 noiembrie 2021 - 23:27
No menu items!

Turneul Campioanelor: Simona Halep joacă împotriva Serenei Williams miercuri, de la ora 11.00

spot_img

Cele două sportive s-au mai întâlnit de trei ori până în prezent, de fiecare dată impunându-se Williams

simona halep

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 4 WTA, va evolua, miercuri, de la ora 11.00, împotriva americancei Serena Williams, numărul unu mondial, în etapa a doua a Grupei Roşii de la Turneul Campioanelor, competiţie care se desfăşoară la Singapore.

Sesiunea de miercuri va începe la ora 08.30, cu partida de dublu dintre Alla Kudriavţeva/Anastasia Rodionova (Rusia/Australia) – Ekaterina Makarova/Elena Vesnina (Rusia), şi va continua cu meciul Williams – Halep.

Cele două sportive s-au mai întâlnit de trei ori până în prezent, de fiecare dată impunându-se Williams.

În primul meci din Grupa Roșie, disputat luni, Serena Williams a dispus tot în două seturi, 6-4, 6-4, de sârboaica Ana Ivanovic, locul 7 WTA. De asemenea, Simona Halep a învins-o, luni, cu scorul de 6-2, 6-3, pe canadianca Eugenie Bouchard, locul 5 WTA, în primul meci disputat de sportiva română la Turneul Campioanelor de la Singapore, în Grupa Roşie a competiției.

Partida dintre învinsele din prima etapă, Ana Ivanovici – Eugenie Bouchard, va avea loc de la ora 14.30.

BNP Paribas WTA Finals, a 44-a ediţie a Turneului Campioanelor, se va disputa la Singapore din acest an şi până în 2018. Competiţia reuneşte cele mai bune opt jucătoare şi cele mai bune opt perechi de dublu în anul în curs, care se vor întrece pentru premii de 6,5 milioane de dolari.