12.2 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 13:46
No menu items!

Turistul care și-a parcat mașina pe plajă, “vedetă” pe litoral. Prins la volan băut, drogat și fără permis

spot_img

Șoferul care a fost amendat cu 10.000 de lei pentru că şi-a parcat maşina pe plajă, la Saturn, nu e la prima abatere, în această vară, pe litoral. El are dosare deja după ce a fost prins conducând băut, drogat și fără permis.

Conform polițiștilor constănțeni, bărbatul a fost prins pe 13 iunie, dimineaţa, în Vama Veche, băut, cu o alcoolemie de 0,11 miligrame per litru alcool în aerul expirat, şi cu permisul suspendat. Asta nu l-a împiedicat însă să se urce din nou la volan, chiar în aceeași, când a fost oprit de polițiști. Numai că bărbatul nu numai că era beat, dar era şi drogat, de această dată consumând și cannabis.

O săptămâna mai târziu, același personaj, cu două dosare la activ, a fost depistat de polițiștii din Constanța la volanul mașinii sale, tot fără permis.

Iar, joi a comis-o din nou. În afară de amenda de 10.000 de lei pentru parcarea mașinii pe plaja din Saturn, acest se va alege cu un nou dosar pentru polițiștii au constatat că tot el a condus autoturismul.

Mașina, un Volkswagen Passat, a fost scoasă de pe plajă cu ajutorul unui excavator, iar la volan s-a aflat de această dată un polițist.

Aceleași surse au precizat că individul afișează în geamul mașinii o legitimație, care atestă că lucrează la o televiziune centrală, dar reprezentanții acesteia susțin că nu mai este angajatul lor de trei luni.

                                                                                                          Adina Silav