Lista “țărilor galbene” a fost completată cu Grecia,Turcia și alte țări. Românii care vin din aceste state trebuie să se izoleze la domiciliu

Mai multe ţări au fost adăugate pe lista cu statele care au peste 500 de cazuri confirmate de infecţie cu noul coronavirus, în cazul cărora se impune izolarea la domiciliu a cetăţenilor români care vin din acestea.

Pe lista actualizată, publicată de Institutul Național de Sănătate Publică, au fost adăugate Polonia, Grecia, Turcia, Pakistan, Chile, Ecuador şi Finlanda.

Potrivit unei decizii a Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă, cetăţenii români care vin din state cu peste 500 de cazuri confirmate de infecţie cu noul coronavirus vor fi izolaţi la domiciliu timp de 14 zile. Aceste țări au fost denumite „zone galbene”.

Lista actualizată cu aceste ţări: Australia, Austria, Belgia, Brazilia, Canada, Cehia, Chile, Coreea de Sud – partea ţării care nu este în „zona roșie”, Danemarca, Ecuador, Elveţia, Finlanda, Franţa, Germania, Grecia, Irlanda, Israel, Japonia, Marea Britanie, Malaezia, Norvegia, Olanda, Pakistan, Polonia, Portugalia, Republica Populară Chineză – partea ţării care nu este în „zona roșie”, Spania, Statele Unite ale Americii, Suedia şi Turcia.

 

NICIUN COMENTARIU