13.2 C
București
duminică, 25 februarie 2024 - 20:26
No menu items!

Turcan vrea verificarea cheltuielilor pentru mitingul USL

spot_img

Raluca Turcan susţine că ar trebui constituită o comisie parlamentară de anchetă privind provenienţa banilor cheltuiţi la lansarea candidaţilor USL, ea afirmând că în urmă cu cinci luni PSD era falit.

„Acum cinci luni, PSD era falit şi umbla din poartă în poartă să-şi plătească datoriile, acum organizează un miting de 1,4 milioane de euro. Eu cred că ar trebui constituită o comisie parlamentară de anchetă privind modul în care au fost cheltuiţi banii şi provenienţa lor la lansarea candidaţilor USL„, a declarat liderul PDL. În opinia sa,USL este preocupat doar de circ, fast şi fanfaronadă.

Alianţa ARD este cu Europa, cu civilizaţia, este alături de politicienii grei europeni, preocupaţi de viitorul economic, social şi politic al popoarelor lor. Astăzi ARD discută de la egal la egal cu seriozitate şi îngrijorare despre dificultăţile generate de criză. De partea cealalată, USL arată un spectacol care plesneşte de grandomanie, de lipsă de viziune şi de anvergură. Arată că este preocupat doar de circ, fast şi fanfaronadă, a subliniat Turcan

„Mă gândesc dacă n-ar trebui oare, în loc să ancheteze politicienii procurorii în Parlament, să se convoace o comisie parlamentară care să verifice modul în care Guvernul Ponta-Antonescu a cheltuit banii cu lansarea candidaţilor, milioane şi milioane de euro”, a precizat liderul PDL. (A.M)

foto: mediafax