32 C
București
vineri, 12 august 2022 - 18:50
No menu items!

Tudose: Persoanele afectate de furtuna de duminică vor primi despăgubiri de la Guvern

spot_img

Persoanele afectate de furtuna de duminică vor primi despăgubiri de la Guvern în cel mai scurt timp, a anunțat, marți, premierul Mihai Tudose, care a felicitat, la Timişoara, autorităţile locale pentru felul în care au intervenit. Tudose a criticat, însă, Enel.

Premierul Mihai Tudose a felicitat, marţi, autorităţile din Timiş pentru felul în care au intervenit după furtună, spunând că ”mai sunt nişte probleme în Timişoara, am văzut, cât am umblat, apa intrând în demisol la o şcoală”.

Tudose a criticat, însă, activitatea Enel. ”Văd că, mai nou, în loc să se ocupe de ceea ar trebui să facă, a început o activitate de public relation foarte activă”, a spus șeful Executivului, citat de Mediafax.

Premierul a anunţat că persoanele afectate de furtuna de duminică vor primi despăgubiri de la Guvern în cel mai scurt timp, Hotărârea de Guvern în acest sens urmând să apară în două zile.

„Suma, în dosarul pe care mi l-a înmânat astăzi doamna prefect, este de peste un miliard de lei vechi (100.000 lei – n.r.), rămâne să vedem factura totală. Sunt şcoli din tot judeţul Timiş pe listă. În două zile avem hotărâre de Guvern şi deblocăm banii imediat. Toate judeţele vor beneficia de acelaşi tratament, toată lumea”, a spus Mihai Tudose.

R.D.