Tudorel Toader îl ironizează pe Augustin Lazăr: “Chiar nu cunoştea regulile?”

Ministrul justiţiei, Tudorel Toader, l-a ironizat, marţi, pe procurorul general, după ce procesul în care se judecă solicitarea lui Augustin Lazăr de suspendare a procedurii de revocare a fost mutat la Bucureşti, întrebându-se retoric dacă acesta nu cunoaşte regulile sau a vrut să tragă de timp.

Instanta de contencios administrativ a declinat competenta solutionarii actiunii procurorului general, de la domiciliul reclamantului catre instanta din capitala. Oare autorul plangerii chiar nu cunostea regulile de competenta sau pur si simplu a vrut sa mai traga de timp?”, a scris Tudorel Toader, pe Facebook.

Procesul în care se judecă cererea procurorului general Augustin Lazăr de suspendare a procedurii de revocare din funcţie ajunge la Bucureşti, în urma deciziei de marţi a Curţii de Apel Alba Iulia.

Reprezentantul Ministerului Justiţiei a cerut ca procesul să fie judecat la Curtea de Apel Bucureşti, invocând excepţia necompetenţei teritoriale, în timp ce avocatul lui Augustin Lazăr a cerut ca procesul să fie judecat în continuare la Curtea de Apel Alba Iulia, invocând faptul că procurorul general are acolo domiciliul.

Curtea de Apel Alba Iulia a admis excepţia privind necompetenţa teritorială, astfel că procesul va continua la Curtea de Apel Bucureşti.

Decizia Curţii de Apel Alba Iulia este definitivă.

R.D.

 

NICIUN COMENTARIU