9.5 C
București
sâmbătă, 24 februarie 2024 - 3:59
No menu items!

Tudor Gheorghe, despre Klaus Iohannis

spot_img

Artistul crede că nu a fost o revoluție pe 16 noiembrie, ci o mare manipulare

Gheorghe Tudor

Maestrul Tudor Gheorghe a declarat, joi, că românii au asistat la o mare manipulare, la alegerilor prezidenţiale. Artistul este de părere că vom avea un preşedinte „care chinuie limba română”.

Cu toate acestea, susținătorul lui Victor Ponta, în campania electorală, îl stimează pe Klaus Iohannis, după cum a declarat pentru activenews.ro.

În general, românii spun ce aud că li se spune. Eu umblu prin toată ţara, mă întâlnesc cu tot felul de oameni, la toate nivelele. Senzaţia mea este puţin altfel,  Nu-i niciun fel de revoluţie. Probabil o să ne dăm seama de ce s-a întâmplat şi cât de senzaţională a fost manipularea asta. Pentru că a fost o manipulare… Am toată stima pentru domnul Iohannis

Tudor Gheorghe

Tudor Gheorghe a făcut și o comparație între președintele ales și președintele în exercițiu. Traian Băsescu vorbește „o englezã de vaporean, care acostează la Amsterdam şi ştie să întrebe unde e strada aia cu felinare roşii”. Cât despre Klaus Iohannis, „ce blestem pe noi, să avem un preşedinte care chinuie limba engleză şi acum dăm de unul care chinuie limba română?”.