9.3 C
București
duminică, 11 aprilie 2021 - 12:33

Tudor Chirilă iese la proteste: “Voi ieși în stradă ca să cer compensare”

Tudor Chirilă anunță cel mai mare protest. Artistul  iese în stradă pentru a cere să fie compensat pentru faptul că i s-a interzis să muncească, dar nu pentru a provoca anarhie și a contesta masca și măsurile anti-Covid luate de autorități.

Artistul a spus, într-un live pe Facebook, că el și colegii săi din sectorul cultural pun la cale ample proteste, și a vorbit și despre protestele din aceste zile față de măsurile luate de autorități pentru stoparea pandemiei.

”Voi ieși în stradă ca să cer compensare pentru lunile în care statul nu m-a lăsat să muncesc. Nu sunt mulțumit de modul în care pandemia e gestionată de către autorități. Nu este vorba că iau COVID, dacă mă duc la protest, ci că dau COVID, despre asta e vorba. Nu înțeleg ce a rezolvat violența din Piața Unirii. Virusul nu pleacă dacă spargem vitrine sau stăm în stradă!”, a spus Chirilă.

Chirilă a precizat că sectorul cultural va ajunge să protesteze în stradă, dar cu distanțare.

”Sunt extrem de frustrat că președintele Iohannis și premierul Cîțu se uită fără niciun fel de empatie ca și când sectorul cultural nu există, dar nu m-aș duce niciodată în stradă ca să strig jos masca sau măsurile”, a menționat artistul.