21.2 C
București
marți, 11 mai 2021 - 22:16

Trupul unui bărbat tranșat, plimbat cu taxiul

Polițiștii din Roman au fost alertați de un taximetrist care a relatat că a transportat o femeie ce avea mai multe bagaje, din care ieșea un miros pestilențial.

Polițiștii au fost anunțați prin dispecerat, după ce taximetristul a anunțat, la ora 2, în noaptea de luni spre marți, că tocmai ce a transportat o femeie în localitatea Târgu Frumos. El a spus că femeia căra mai multe bagaje, printre care și niște colete, care au lăsat în mașină un miros foarte greu.

Deplasându-se în localitatea de destinație, anchetatorii au găsit, în locul unde a fost lăsată femeia, mai multe colete. Din primele informații resiese că femeia este profesoară și că acele colete conțineau părți din trupul unui bărbat, despre care polițiștii spun că ar fi soțul femeii. Aceasta, în vârstă de 60 de ani, nu le-a putut oferi prea multe informații anchetatorilor, pentru că era destul de incoerentă. Ea a fost dusă la sediul poliției din Roman, pentru a fi audiată. Ancheta este coordonată de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași.

Taximetristul, care a dat o declarație de martor, susține că femeia a coborât dintr-un microbuz în apropiere de gara din Târgu Frumos.

Andrei Tudor