1.3 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021 - 3:16
No menu items!

Trupa Scorpions revine în România

spot_img

Foto:greece.greekreporter.com
Foto:greece.greekreporter.com

Scorpions, cea mai cunoscută trupă hard rock/ heavy metal din Germania, va susține un concert în București, pe 14 decembrie, în cadrul unui nou turneu început în septembrie, “Rock’n Roll Forever”, anunță organizatorii, Project Events.

Concertul va avea loc la  Pavilionul Central Romexpo din Bucureşti, biletele pot fi cumpărate online începând de marți, ora 24:00, de pe Biletoo.ro, Blt.ro, Bilet.ro și din magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center, iar din 7 octombrie, pot fi cumpărate din toate magazinele aflate în rețeaua Biletoo.

 Prețurile biletelor sunt următoarele: Super Vip- 400 le (tribuna centrală), Vip-325 lei (tribuna laterală), Golden Circle-250 lei și Normal Circle-150 lei.

Scorpions este o trupă germană de rock, originară din Hanovra. Trupa a fost înfiinţată în 1965 şi are în componenţa actuală cinci muzicieni care provin din ţări diferite. Celebră în anii ’80 pentru piese precum “Rock You Like a Hurricane”, “No One Like You”, “Still Loving You”, trupa Scorpions s-a afirmat ca fiind cel mai valoros grup heavy al Germaniei. Balada “The Wind of Change / Vântul schimbării”, lansată în 1990 şi considerată un simbol al căderii Zidului Berlinului, a devenit un succes la scară mondială, fiind cel mai bine vândut single al anului 1991. Asocierea trupei The Scorpions cu prăbuşirea Zidului Berlinului a fost consacrată în 1999.

Trupa germană a reușit să fie convinsă de milioanele de fani să plece într-un nou turneu, “Rock’n Roll Forever”, prin țări precum Rusia, Ucraina, Lituania, Estonia, Finlanda şi România, în care să-și încânte fanii cu piesele de pe cel mai recent album, dar și cu hiturile care au cucerit generații întregi.

Daniela Marinescu