24.2 C
București
joi, 11 august 2022 - 23:30
No menu items!

Trofeul UEFA Champions League și Fabio Capello vin în România. Unde și când poate fi admirată cupa

spot_img

Trofeul UEFA Champions League și Fabio Capello vin în România. Unde și când poate fi admirată cupa

Trofeul UEFA Champions League și alte suveniruri valoroase, aparținând unor figuri marcante din lumea fotbalului, vor sosi în România la finalul acestei luni. Expoziția va putea fi admirată în Capitală și alte trei orașe mari, respectiv Timișoara, Cluj-Napoca și Brașov.

În perioada 4-6 octombrie, trofeul UEFA se va afla la București, în Piața George Enescu. Până să ajungă în Capitală, Cupa va poposi la Timișoara, în Piața Operei (30 septmebrie), în Piața Unirii din Cluj-Napoca (1 octombrie) și în Piața Sfatului din Brașov (2 octombrie).

”Printr-un concept nou, UniCredit dorește ca anul acesta să atragă și mai mulți oameni cu fascinația celei mai prestigioase competiții fotbalistice din Europa. Mult-doritul Trofeu va fi expus într-un <balcon ceremonial>, care îi va transpune și mai mult pe vizitatori în atmosfera de sărbătoare”, au transmis reprezentanții UniCredit Țiriac Bank.

Potrivit acestora, expoziția din acest an va aduce mai multe schimbări interesante, împreună cu o aventură multimedia captivantă pentru utilizatori. Un elaborat sistem RFID va permite vizitatorilor o înregistrare simplă, care le va da voie să interacționeze direct cu fiecare eveniment expozițional oferit – de la informații exclusive despre suveniruri UEFA Champions League, la uimitoare caracteristici de realitate augmentată, la participarea la jocuri și concursuri.

”Noua tehnologie îi va conecta și mai mult pe vizitatori cu lumea digitală, permițându-le să își împărtășească experiențele, fotografiile și emoțiile legate de UEFA Champions League Trophy Tour direct pe profilele lor din rețelele sociale”, arată reprezentanții UniCredit.

Toți fanii din București trebuie să se preînregistreze pe: www.unicredittiriac.ro/ucl

O altă noutate a turneului de anul acesta este prezența proaspăt-numitului Ambasador Oficial UniCredit pentru UEFA Champions League, Fabio Capello. Actualul antrenor al echipei naționale a Rusiei va însoți Trofeul.

Alături de Fabio Capello, multe alte vedete UEFA Champions League și ambasadori locali vor contribui la fascinația din jurul UEFA Champions League Trophy Tour 2013. Ambasadorul din România este Miodrag Belodedici.

“UniCredit a creat un eveniment uimitor în jurul spiritului UEFA Champions League și este o plăcere pentru mine să fiu parte din ediția de anul acesta a UEFA Champions League Trophy Tour. Momentul în care am ridicat trofeul în aer m-a mișcat. Împărtășirea acestui sentiment de emoție și bucurie cu fani din toată Europa, pe parcursul acestui turneu, este o experiență minunată și o ocazie importantă de a le mulțumi pentru sprijinul și dăruirea acordate”, a declarat Capello.

Până acum, Trofeul a vizitat în total 13 țări europene diferite, parcurgând peste 10.500 km pentru a ajunge la 480.000 de fani și pentru a le oferi oportunitatea de a face peste 116.000 de fotografii cu trofeul iconic.

C.C.