3.1 C
București
miercuri, 8 decembrie 2021 - 2:26
No menu items!

TRIPLU ASASINAT în Constanța, comis de un bărbat eliberat recent din penitenciar. Suspectul a fost prins UPDATE

spot_img

Victimele sunt o bătrână de 81 de ani, proprietara casei, fiica acesteia, în vârstă de 57 de ani, şi nepotul fiicei, în vârstă de 19 ani

crima

Două femei, mamă şi fiică, precum şi un tânăr de 19 ani, nepot al acestora, au fost uciși într-o casă din municipiul Constanţa, principalul suspect fiind un nepot al femeilor, recent eliberat din penitenciar şi care a dispărut.

UPDATE

Principalul suspect în cazul uciderii a două femei şi a unui tânăr de 19 ani, într-o casă din municipiul Constanţa, a fost prins de poliţişti, joi dimineaţă, după aproximativ 12 ore de căutări.

Bărbatul, Alexandru Stoica, în vârstă de 25 de ani a fost prins de poliţişti, joi dimineaţă, în zona comunei Cumpăna, aflată la ieşirea din municipiul Constanţa.

Potrivit poliţiştilor, crimele au fost comise miercuri, într-o locuinţă situată în cartierului Viile Noi din Constanţa, victimele fiind descoperte de o rudă care a anunţat apoi Poliţia.

Cele trei victime au fost găsite pe o canapea, pline de sânge, având multiple plăgi înjunghiate şi urme de lovituri cu un obiect dur, posibil un ciocan. Totodată, în apropierea trupurilor neînsufleţite, anchetatorii au descoperit un cuţit de bucătărie şi un ciocan, cel mai probabil armele crimei.

Oamenii legii au identificat victimele ca fiiind o bătrână de 81 de ani, proprietara casei, fiica acesteia, în vârstă de 57 de ani, şi nepotul fiicei, în vârstă de 19 ani. Iniţial, s-a lansat ipoteza unui dublu asasinat comis de tânăr, care apoi s-a sinucis. Ulterior, după mai multe ore de cercetări, poliţiştii au stabilit că este vorba despre o triplă crimă, tânărul fiind şi el victimă, iar asasinul ar fi un alt nepot al femeilor, care a fost eliberat din Penitenciarul Poarta Albă în urmă cu o săptămână, unde ispăşise o condamnare pentru tâlhărie. Anchetatorii spun că tânărul ar avea şi afecţiuni psihice.

Alexandru Stoica, principalul suspect, este căutat acum de poliţiştii constănţeni, care au organizat filtre la ieşirile din oraş.

C.A.