21.1 C
București
luni, 10 mai 2021 - 22:32

Tribunalul București a dispus arestarea preventivă a pedofilului Cătălin Vasile Dumitru

Tribunalul București a admis miercuri, 3 iulie, contestația procurorilor împotriva deciziei scandaloase a Judecătoriei Sectorului 3 de a-l lăsa în libertate pe Cătălin Vasile Dumitru, un tânăr agresor sexual cercetat pentru pedofilie. 

”Dispune luarea măsurii arestării preventive față de inculpatul Dumitru Vasile Cătălin, pe o perioadă de 30 de zile, de la data punerii în executare a mandatului de arestare preventivă”, a decis Tribunalul București. 

Acum, dacă acesta nu se va preda, polițiștii trebuie să meargă după Dumitru și să-l încarcereze.

Cătălin Vasile Dumitru, bărbatul acuzat de mai multe mămici de pedofilie, fuseseră  eliberat la mijlocul lunii iunie, la nici 24 de ore după ce fusese prins.  Totul spre disperarea părinţilor copiilor cărora individul le-a trimis şi  le trimitea ulterior mesaje după ce s-a respins arestarea sa preventivă. 

Scandaloasa poveste a debutat la începutul lunii iunie. Atunci, mama unui băieţel de 13 ani a citit, chiar în telefonul fiului ei mai multe mesaje obscene pe care bărbatul de 32 de ani le-a trimis celui mic. A stat ulterior de vorbă cu băiatul ei și a mers la poliție să reclame ce i-a spus copilul.

Cristi Ciupercă