4.6 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 16:47
No menu items!

Treizeci şi trei de români arestaţi la Paris pentru organizarea unor jocuri de noroc ilegale

spot_img

romani arestati

Treizeci şi trei de români, suspectaţi că organizau jocuri de noroc ilegale în apropiere de Turnul Eiffel din Paris, au fost arestaţi marţi, a transmis miercuri poliţia din Paris, citată de publicaţia Paris-Normandie.

Printre cele 33 de persoane arestate, dintre care 11 în flagrant delict, 14 persoane sunt obiectul unei obligaţii de părăsire a teritoriului (OQTF). Nouăsprezece dintre cei arestaţi au rămas în custodia poliţiei.

Percheziţii au fost de asemenea realizate la domiciliile situate la Argenteuil (Val d’Olse) şi Bagnnolet (Seine-Saint-Denis) a doi dintre suspecţi, arestaţi în cadrul acestei operaţiuni care a mobilizat o sută de poliţişti.

Dispozitive de supraveghere, amplasate din aprilie, au stabilit prezenţa zilnică a aproximativ 80 de cetăţeni din state estice care organizau jocuri de alba-neagra.

Supravegherea meselor de alba-neagra a permis anchetatorilor să estimeze suma acumulată prin escrocherie la aproximativ 420.000 de euro anual, a transmis Direcţia de securitate locală din zona pariziană (DSPAP).

Lucian Mera