1.8 C
București
sâmbătă, 22 ianuarie 2022 - 19:22
No menu items!

Trei răniți și un mort într-un accident pe DN1 UPDATE

spot_img

accident-rutier

  • UPDATE

Trei persoane au fost rănite şi una a murit, marţi, în urma unui accident produs pe DN 1, în staţiunea Azuga (Prahova), după ce două maşini s-au ciocnit. Circulaţia în zonă este dirijată pe o singură bandă, după ce, timp de câteva zeci de minute, traficul a fost complet blocat.

Una dintre cele patru persoane rănite în accidentul produs, marţi, pe DN 1, în staţiunea Azuga a murit, iar celelalte trei, aflate în stare gravă, vor fi preluate de un elicopter SMURD.

Potrivit medicilor de la Serviciul de Ambulanță Prahova, una dintre victime are un traumatism de coloană cervicală cu suspiciune de şoc spinal, alta a suferit un şoc hemoragic şi un traumatism abdominal, în timp ce a treia victimă a fost diagnosticată cu traumatism de bazin.

Polițiștii urmează să stabilească modul în care s-a produs accidentul.

Patru persoane au fost rănite, marţi, în urma unui accident produs pe DN 1, în staţiunea Azuga (Prahova), după ce două maşini s-au ciocnit. Circulaţia în zonă a fost blocată.

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova, două maşini s-au ciocnit pe DN 1, în staţiunea Azuga. Primele informaţii arată că în urma accidentului patru persoane au fost rănite. La faţa locului au intervenit autospeciale ale Serviciului de Ambulanţă şi echipaje ale Poliţiei Rutiere.

R.D.