Trei proprietari de agenții candidează șa funcția de președinte ANAT

ANAT lansează programul “Zile gratuite de vacanţă” 2013
foto: replicaonline.ro

Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) îşi va alege în martie o nouă conducere, trei proprietari de agenţii, Dan Anghelescu, Aurelian Marin şi Andrei Răzvan Nacea, candidând pentru funcţia de preşedinte

ANAT lansează programul “Zile gratuite de vacanţă” 2013
foto: replicaonline.ro

Alte 19 persoane candidează pentru Consiliul Director.

Actualul preşedinte al ANAT, Lucia Nora Morariu, şi-a depus candidatura pentru Consiliul Director, după al doilea mandat de doi ani la conducerea asociaţiei, început în martie 2013, se arată într-un comunicat al asociaţiei. “E nevoie de forţe proaspete la conducerea ANAT, de oameni care să înţeleagă că trebuie să se implice direct în activitatea asociaţiei şi în folosul membrilor pe care doresc să îi reprezinte şi să îi conducă. Se doreşte de mult o întinerire şi o schimbare a echipei de conducere a ANAT”, a declarat Morariu.

Funcţia de preşedinte al ANAT este una onorifică, neretribuită,

Alegerile au loc la Adunarea Generală a ANAT din 11 martie 2015. Celor 19 aleşi în Consiliul Director li se adaugă cei opt preşedinţi de regiuni, membri de drept în consiliu, aleşi în adunările generale organizate în lunile ianuarie şi februarie în fiecare regiune.

NICIUN COMENTARIU