miercuri, 2 decembrie 2020 - 21:38

Trei motive ca să consumi HRANĂ VIE!

Intermediarii uriașei afaceri Microsoft cu statul român au scăpat de procesul penal. Spălarea de bani s-a prescris

Curtea de Apel Bucureşti a decis definitiv, miercuri, încetarea procesului penal împotriva omului de afaceri Claudiu Florică şi a fostului jucător de tenis Dinu...

Enigma dispariției totemului din deșertul Utah a fost elucidată: patru bărbați l-au demontat și l-au cărat cu o roabă (VIDEO)

Circumstanţele în care un misterios obelisc metalic a apărut în deşertul Utah nu sunt deocamdată clare, însă recenta sa dispariţie pare să fi fost...

ONU recunoaște oficial proprietățile medicinale ale canabisului. OMS va studia efectele terapeutice, dar și controversele dependenței

ONU a recunoscut, miercuri, proprietățile medicinale ale canabisului într-un vot la Viena al Comisiei pentru stupefiante, organul executiv pentru politica de droguri a Națiunilor...

Oficial al Ministerului Sănătății: Vaccinarea generală a românilor, cel mai devreme în primăvara lui 2021

Vaccinarea întregii populaţii împotriva virusului SARS-CoV-2 va începe, cel mai devreme, în primăvara anului 2021, a declarat miercuri secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii,...

legume

Încărcătura bioelectrică

“Se crede că hrana vie își capătă încărcăturile  electrice de la electroni de înaltă putere trimiși la noi de către soare. Alimentele condensează energia luminii solare și o transmit spre alimentare către celulele corpului. Cercetătorii din domeniu cred că această energie electrică condensată are capacitatea de a trezi moleculele relativ inerte din sistemul nostru, fie prin preluarea unui electron, fie prind donare. De aceea înaltul potențial electric al alimentelor vii este un factor important din puterea lor vindecătoare.”, scrie viataverdeviu.ro.

Oxigen

Fără suficient oxigen în sângele nostru, dezvoltăm simptome de lipsă de energie și digestie și metabolism greoi. Aceste semne exterioare sunt vestitorii bolilor serioase ce vor urma. Un câștigător al Premiului Nobel a tras concluzia că privarea de oxigen este o cauza majoră de cancer și că printr-o aprovizionare continuă cu oxigen către toate celulele, cancerul poate fi prevenit pe termen nedefinit. Cu orase poluate și stiluri de viață inactive, majoritatea oamenilor nu capătă destul oxigen pentru a activa un corp sănătos. Alimentele procesate și gătite nu conțin oxigen.

O dietă cu hrană vie, ofera corpului o sursă de aprovizionare continuă și abundentă cu oxigen.

Enzime

Cheia pentru eficacitatea hrănirii corpului nostru este viața care este prezentă în hrană și acele intangibile elemente, cunoscute ca enzyme, care dau putere corpului să se hrănească și să trăiască.
“ENZYMELE sunt temelia întregii regenerări celulare” Nu cina fara enzime – Viktoras Kulvinskas

R.M.

Interpol: Crima organizată deja tranzacționează vaccinuri antiCovid

Organizaţia internaţională Interpol a transmis miercuri un mesaj de avertizare către cele 194 de ţări membre, îndemnate să se pregătească pentru acţiuni ale crimei...

Acuzat de ultraj, fiul unui expert ce lucrează la Guvern a fost angajat, la 20 de ani, consilier la Institutul de Statistică

Pus sub control judiciar după ce a dat cu mașina peste un polițist, în fața Gării de Nord, Bogdan Florin Mardale se dovedește a...

Cuscrul șefului DNA, Crin Bologa, primar PNL, condamnat definitiv la închisoare

Curtea de Apel Cluj l-a condamnat definitiv, miercuri, 2 decembrie, pe primarul oraşului Şimleul Silvaniei, Septimiu Ţurcaş, la trei ani de închisoare cu suspendare...

Iohannis anunță că redeschide piețele în ultima zi de campanie electorală

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, miercuri, în ultimele zile de campanie electorală, că redeschide piețele agroalimentare din România, sub pretextul că numărul de infectări...

Imagini de coșmar într-un spital COVID. Saloane insalubre și cadavre lăsate pe paturi. FOTO

Mizerie de nedescris, oameni dezbrăcați stând pe holuri, resturi de mâncare și cadavre pe paturile din salon sunt imagini surprinse în Staționarul 3 al...