5 C
București
miercuri, 8 decembrie 2021 - 15:30
No menu items!

Trei motive ca să consumi HRANĂ VIE!

spot_img

legume

Încărcătura bioelectrică

“Se crede că hrana vie își capătă încărcăturile  electrice de la electroni de înaltă putere trimiși la noi de către soare. Alimentele condensează energia luminii solare și o transmit spre alimentare către celulele corpului. Cercetătorii din domeniu cred că această energie electrică condensată are capacitatea de a trezi moleculele relativ inerte din sistemul nostru, fie prin preluarea unui electron, fie prind donare. De aceea înaltul potențial electric al alimentelor vii este un factor important din puterea lor vindecătoare.”, scrie viataverdeviu.ro.

Oxigen

Fără suficient oxigen în sângele nostru, dezvoltăm simptome de lipsă de energie și digestie și metabolism greoi. Aceste semne exterioare sunt vestitorii bolilor serioase ce vor urma. Un câștigător al Premiului Nobel a tras concluzia că privarea de oxigen este o cauza majoră de cancer și că printr-o aprovizionare continuă cu oxigen către toate celulele, cancerul poate fi prevenit pe termen nedefinit. Cu orase poluate și stiluri de viață inactive, majoritatea oamenilor nu capătă destul oxigen pentru a activa un corp sănătos. Alimentele procesate și gătite nu conțin oxigen.

O dietă cu hrană vie, ofera corpului o sursă de aprovizionare continuă și abundentă cu oxigen.

Enzime

Cheia pentru eficacitatea hrănirii corpului nostru este viața care este prezentă în hrană și acele intangibile elemente, cunoscute ca enzyme, care dau putere corpului să se hrănească și să trăiască.
“ENZYMELE sunt temelia întregii regenerări celulare” Nu cina fara enzime – Viktoras Kulvinskas

R.M.